Morgen is er "Veiling Dronten"

Morgen is er "Veiling Dronten"
Morgenavond 18 april vindt de 38ste editie van de Sportpaardenveiling in Dronten plaats. Evenals vorig jaar vindt de veiling plaats op de schitterende locatie van Paardencentrum Dronten.
De selectiecommissie van Veiling Dronten heeft ook dit jaar een mooie groep talentvolle paarden geselecteerd. Er komen 26 paarden onder de hamer variërend in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Zowel het spring- als dressuurbloed is ruim vertegenwoordigd, alle paarden zijn klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.

Optimale voorbereiding

Als extra service naar de inbrengers toe bood Veiling Dronten dit jaar eigenaren de mogelijkheid de te veilen paarden professioneel voor te laten bereiden op de veiling. Onder leiding van Henk Frederiks zijn de paarden getraind en zullen optimaal gepresenteerd worden aan de potentiele kopers.

Veiling

De veilingdag op zaterdag 18 april start om 15.30 uur met de presentatie van de veilingpaarden. Voorafgaand aan de veiling zal er om 19.00 uur gestart worden met een hengstenshow verzorgt door dekstation De Watermolen uit Haaksbergen. Veilingmeester Peter Buis start aansluitend de veiling met een dekking beschikbaar gesteld door dekstation De Watermolen. De gehele opbrengst is bestemd voor het goede doel Kika. KiKa werft fondsen voor speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Adresgegevens

Paardencentrum Dronten

Wisentweg 9, 8251 PB Dronten

www.paardencentrumdronten.nl

De collectie veilingpaarden staat online, u kunt de paarden en hun volledige afstamming bekijken de website www.veilingdronten.nl. Voor inlichtingen kunt u terecht bij het secretariaat van Veiling Dronten (0321) 32 16 21