Maddelin Ruitersportzaak: Een onderneming met het hart op de juiste plaats

Maddelin Ruitersportzaak: Een onderneming met het hart op de juiste plaats
Maddelin is een snel groeiende ruitersport winkel in 2013 oorspronkelijk is begonnen als een klein winkeltje met voornamelijk dressuur artikelen.  Al snel kwam daar de webshop bij en daarmee groeide het uit tot een shop waar je alles voor je favoriete sport kan vinden, of je nu jumping of dressuur rijdt!

"Zoek je iets? Dan zit het zeker in ons assortiment." is één van de motto's van de winkel die producten aanbiedt van alle grote merken waaronder Kepp, Horse Pilot, Samshield, Pikeur, Kingsland en Uvex en nog veel meer.  Ook voor personalisatie van helmen, hoofdstellen en dekjes ben je bij Maddelin op het juiste adres.

Het jonge familie bedrijf dat gerund wordt door moeder en dochter wil sterk bouwen op een persoonlijke aanpak. De klant staat hierbij altijd centraal. Een open en eerlijk contact belangrijk. Het team helpt je dan ook graag bij het zoeken naar de juiste producten. Als je geen tijd hebt om langs te komen in de winkel aan de Rijksweg in Torhout, kan je gewoon vanuit je luie zetel shoppen in de online webshop (www.maddelin.be).

Maar natuurlijk is Maddelin ook aanwezig op Jumping Mechelen. Hier zijn er tal van promoties zoals tot 40% korting op verschillende merken kleding en een cadeau bij het kopen van een helm. Extra exclusief is de de pas-actie: "Test the best & Win a pair" van Tonics. Waarbij je elke dag een paar tonics Space Paddock Boots kan winnen.  Kom daarom direct naar de stand van Maddelin voor jou persoonlijke pas-advies en maak direct kans op een nieuw paar "fabulous shoes"

We hopen je straks te zien in onze stand bij de B-Piste vooraan in de Nekkerhal.

Wil je meer weten over Maddelin, neem dan een kijkje in de webshop.