Maak kans op een deelname aan CSI Luik

Maak kans op een deelname aan CSI Luik
Waag je kans en rijdt in een team samen met je favoriete internationale ruiter! Dit moet elke ruiter blij maken. Lotto geeft, in samenwerking met de Jumping, aan 10 Belgische ruiters de kans om in een team te rijden met 10 professionele ruiters die deelnemen aan de CSI.

De test bestaat uit 10 teams, elk samengesteld uit 1 professionele ruiter die deelneemt aan de competitie van 1 of 3 sterren van de Internationale Jumping van de Provincie Luik 2014 en uit 1 amateur ruiter (beschrijving hieronder) die een geldige, Belgische licentie heeft, afgeleverd door een liga voor de paardensport, erkend door het KBRSF.
De samenstelling van de teams gebeurt door uitloting. Elke amateur trekt de ruiter die tot zijn team zal behoren. De trekking gebeurt volgens de leeftijd van de ruiter, beginnend met de jongste ruiter.

Het verkennen van de piste en de training in de paddock gebeuren per team. De test bestaat uit 2 delen. De 2 ruiters zijn op hetzelfde moment in de piste. Het eerste deel wordt uitgevoerd door de amateur ruiter, op een hindernishoogte die toegankelijk is voor verschillende
niveaus. De professionele ruiter begint het tweede deel na de virtuele estafette, uitgevoerd met een klap in de handen. Het winnende team is het team met de minste strafpunten, de tijden van beide ruiters worden samengeteld. De ruiters moeten zich houden aan de regels en gebruiken die opgelegd zijn door het FEI. In geval van betwisting, is slechts de aanwezige jury op de jumping bevoegd.
Amateur ruiters :
• Minimum leeftijd 18 jaar
• Soort licentie (MAX J3) ;
Om deel te nemen :
Gelieve de volgende informatie per mail te sturen naar : Lottoleefjedroom@jumpingdeliege.be :
Naam, voornaam, postadres, telefoonnummer, e-mail adres, geboortedatum, licentienummer en soort licentie.
Deze info moet per mail verstuurd worden voor 20/10/2014 om middernacht. De trekking gebeurt tussen 21 en 22/10/2014. De winnaars worden per telefoon verwittigd en een bevestiging wordt per e-mail verstuurd.
Datum en tijdstip : Zaterdag 01/11/2014 om 18u00 (tijdstip onderhevig aan eventuele wijzigingen)