Laatste kans om topveulen in de wacht te slepen met online Auction Twinkeling

Laatste kans om topveulen in de wacht te slepen met online Auction Twinkeling
Aftellen naar de ontknoping van Online Auction Twinkeling vanavond vanaf 19u



Vorige week vond op zaterdag 30 september de 4e succesvolle editie van Auction Twinkeling plaats.

Ondertussen telt het team achter Auction Twinkeling al af naar het einde van hun eerste Online Auction Twinkeling die nog tot vanavond 19u loopt op hun website www.auction-twinkeling.com.

Opnieuw werd een zorgvuldig geselecteerde collectie samengesteld. 35 springveulens uit de moederlijnen van Belgie’s beste fokkers zullen online geveild worden. Een kleine greep uit het interessante aanbod:

  • Raimara van Essene: een zeer knap merrieveulen van Aimar van het Polderhof uit een absolute top moederlijn. De moeder van het veulen is Cinderella van Essene (Athlet Z), die zelf al meerdere internationale sportpaarden gaf, zoals H Blue van Essene (Blue Boy van Berckenbroeck) en Foxtop van Essene (Nonstop). Verder in de moederlijn vinden we ook de winnaar van de GP 1.60m van afgelopen Flanders Horse Event terug, namelijk Extra van Essene (Diamant de Semilly) met Marlon Zanotelli.

  • Ratina van de Nachtegaele is een prachtig merrieveulen van de hengst Epleaser van ’t Heike uit Wendy vd Nachtegaele (Quickfeuer van Koekshof) die zelf al vijf internationale toppers gaf, zoals General vd Nachtegaele (Cum Laude Z) die momenteel 1.50m springt en Hella vd Nachtegaele (Cicero Z van Paemel), op 1.45m niveau.

  • Bij de hengsten valt Replay van d’Abelendreef (Malito de Reves x Heartbreaker) op als toekomstige dekhengst. Zijn moeder is ook de moeder van toppers Homer de Barbelus (Kashmir van Schuttershof) die momenteel 1.60m springt, alsook van Ike (Kashmir van Schuttershof) & Kyra van het Groene dal (Nabab de Reve) die beiden verdienstelijk op 1.40 niveau springen.

  • Het hengstveulen Royal van ’t Zorgvliet (Diamant de Semilly) komt dan weer uit de befaamde van ’t Zorgvliet moederlijn met als 2e moeder de befaamde Verona van ’t Zorgvliet (Skippy II) die de moeder is van onder andere Doree vd Moskifarm, Hautesse & Bonheur van ’t Zorgvliet. Zij is ook de 2e moeder van Kevin Staut’s For Joy van ’t Zorgvliet en Goldfee.

  • Loeki de Raspaille Z is een hengst van Ligie's Goldstar V. V. uit een Indoctro moeder. Dit veulen komt uit de rechtstreekse moederlijn van de populaire Cicero Z van Paemel. De moeder van Loeki is de zus van tal van 1.60m paarden waaronder bijvoorbeeld Winona van Paemel (Darco) en Barbarossa van Paemel (Darco).

  • Er zitten ook heel wat veulens van “vd Bisschop” in de collectie. Hierbij gaat het steeds om veulens van Di Cantero van ter Hulst, uit de succesvolle moederlijnen van Van den Bisschop.


Bieden op de veulens kan na registratie op de website www.auction-twinkeling.com. De veiling zal voor de eerste veulens aflopen vanaf 19u. Bij elk veulen staat de sluitingstijd vermeld. Indien er geboden wordt in de laatste 5 minuten voor het einde van de veiling voor het specifieke veulen, dan zal de sluitingstijd met 5 minuten verlaat worden.

Collectie: http://auction-twinkeling.com/nl/collectie/2017

Van woensdag 4 oktober tem maandag 9 oktober. De eerste 4 loten lopen af vandaag, op 9 oktober om 19u.

Opgelet: De registratie is pas compleet na het klikken op de link in de registratie-email. Controleer zeker uw spam /ongeweste email folder.