Laatste dag inschrijven Jumping Jochri

Laatste dag inschrijven Jumping Jochri
 

Liefst zeven dagen lang, op 14,15,16 en 17 mei (Hemelvaartweekend) en op 23,24 en 25 mei (Pinksteren) organiseert Jochri Wemmel, aan de Robbrechtstraat 160 een groot jumpingtornooi. Het tornooi mag zich met meer dan 2.500 paarden en meer dan 10.000 bezoekers het grootste in de streek noemen. En dit jaar wordt een wel heel speciale editie, want er staat de Beker van Brabant en de 30e Grote Prijs Challenge Jochri Boetiek op het programma.

Organisatoren Stef en Marc: “De Jochri Jumping is na al die jaren een echte aanrader voor liefhebbers van de paardensport. Er wordt gereden op verschillende hoogtes, van 60 cm voor beginners tot 1m25 voor de Grote Prijs. Om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, zetten we zoals elk jaar een grote tent op. Inkom is gratis en er is een grote parking die gratis ter beschikking wordt gesteld. De reuze-barbecue is elk jaar een schot in de roos, met de gekende rundsbrochetten. Onze specialiteit is filet pur en entrecôte, maar er is ook tomaat-garnaal, huisbereide américain en vol au vent beschikbaar. Tijdens de jumping geven we ook grote kortingen in onze boetiek”, besluiten de organisatoren.

De manege Jochri werd opgericht door de familie Dieleman op 1 april 1968, en is sindsdien een gevestigde waarde in de streek.  Onze club telt 402 aangesloten leden bij de Vlaamse Liga Paardensport , en dat neemt alle dagen toe. “Een bewijs dat paardensport nog altijd zeer populair is. Ons ledenaantal groeit ook”, besluiten Stef en Marc De manege is nog altijd een familiebedrijf. Alle info over de jumping kan je vinden op www.jumpingjochri.be

S_FRC_0160 S_FRA_2530

https://www.youtube.com/watch?v=A_nZPTMtpuc&feature=youtu.be