Koop deze avond uw toekomstige topper tijdens Auction Twinkeling

Koop deze avond uw toekomstige topper tijdens Auction Twinkeling
Nu zaterdag 30 september, zullen de 33 veulens van de Auction Twinkeling collectie geveild worden op Stoeterij Twinkeling in Lichtaart.

De doordachte selectie van het veilingcomité heeft zich vertaald in een uitmuntende collectie van 14 hengst- en 19 merrieveulens.

De merrieveulens zijn goed vertegenwoordigd in de collectie met heel wat in het oog springende veulens:

 

  • Riva AEG is een mooi, ruim merrie-veulen van Cicero Z van Paemel uit de sport-merrie Madisson “E” (Numero Uno). Zij is een dochter van Fajoecha (Indoctro) die zelf 1.45m sprong en de volle zus is van Scott Brash’ Hello M’Lady.

  • Riviera van Schuttershof is een uniek merrie-veulen van Kashmir van Schuttershof uit Enigma van Schuttershof (Conte Bellini). Enigma’s grootmoeder is niemand minder dan Fines van Kameren, de moeder van onder andere Kashmir zelf en Jur Vrieling’s Sissi van Schuttershof.

  • C’est la Vie van ’t Bergske Z, een zeer elegant Corico Z veulen uit O’de La Vie (Vigo d’Arsouilles) O’de La Vie is de zus Olivier Philippaerts’ Icos en heeft tal van topsport paarden verder in de moederlijn

  • Twilight DB Z (Tangelo van de Zuuthoeve x Calato Z) is een zus van Koen Vereecke’s topper Jaro vd Donkhoeve en werd zelf derde tijdens het afgelopen Z-festival

  • Roxette van de Molendreef is dan weer een zeer chique Lavallino ter Klomp merrieveulen uit de gekende fokkerij van “De Molendreef” en de zus van 1.60m springpaard Gigolo vd Molendreef. Roxette’s moeder Chanel vd Molendreef (Upsilon vd Heffinck) is de zus van tal van toppers, zoals 1.60m springpaarden Every Away (Upsilon vd Heffinck), Qadance vd Molendreef (Heartbreaker) en Twister (Orlando)


 

De collectie telt ook heel wat interessante toekomstige hengsten:

  • Een zeldzaam Chacco Blue hengstveulen, Rolie-Chacco van Essene uit Folie van Essene (Nonstop) die de zus is van Marlon Zanotelli’s Extra van Essene en zelf ook meerdere internationale sportpaarden gaf

  • Rassall van ’t Zorgvliet, een vos Casall ASK veulen uit Valina (Heartbreaker) die de moeder is van oa Camax (Clinton – 1.50m) en Larga van ’t Zorgvliet (Colman – 1.30m).

  • Emir van Klapscheut Z, een Emerald hengst uit een gedroomde moederlijn: moeder Kiliana van Klapscheut deed het bijzonder goed dit jaar bij de 7-jarigen. Grootmoeder is Pilar Cordon’s Goriana van Klapscheut, die op haar beurt de zus is van de nieuwe Wereld Kampioen bij de 7-jarigen Koriano van Klapscheut.


 

Het belooft dus een zeer interessante avond te worden.

Om 16u is er een eerste voorstelling van de veulens die ook uitgezonden zal worden op Clip My Horse.

De avond zal starten vanaf 19u met een receptie en rondleiding in de stallen. Om 20.30u zal de veiling beginnen.

GeĂŻnteresseerden die niet tot in Lichtaart geraken, kunnen de veiling live volgen via Clip My Horse. GeĂŻnteresseerde kopers kunnen op afstand bieden per telefoon of via het online platform Equinia.

 

www.auction-twinkeling.com

info@auction-twinkeling.com