Kampioenen komen in Opglabbeek deze week aan de start

Kampioenen komen in Opglabbeek deze week aan de start
Na een geslaagde CSIO voor de jeugd vorige week vormt het Sentower Park in Opglabbeek vanaf morgen opnieuw het decor voor een internationale wedstrijd. Er zullen zowel 1 als 2 ster proeven zijn, daarnaast nemen ook de 5-, 6- en 7-jarige paarden deel.

Ondanks de verschillende 5 ster wedstrijden zullen er toch enkele kampioenen deelnemen. Uit eigen land hebben we o.a. amazone in vorm Nadege Janssens, meervoudig Vlaams kampioen Koen Vereecke, Francois Mathy Jr. en Catherine Van Roosbroeck.
De altijd snelle Egyptische ruiter Karim Elzoghby brengt zijn beste paarden mee naar Opglabbeek. De Nederlandse delegatie bestaat ook niet uit de minste met de regerende kampioen Frank Schuttert en de kampioen van vorig jaar Leopold van Asten.
De vice-Olympische kampioenen Gerco Schroder en Glock's London zullen wellicht de meeste aandacht trekken.

Op zaterdag is er de Small Grand Prix en op zondag de Grote Prijs die op een hoogte van 1m50 gebouwd staat.
Verder staat zaterdagavond volledig in het teken van de gezelligheid! Zo zal er een grill-avond georganiseerd worden, met zicht op de wedstrijd. Ambiance verzekerd!
Traiteur van dienst Kompenhof zal niet alleen zorgen voor lekker speenvarken aan het spit, maar ook voor tal van andere lekkernijen. De kostprijs is €25 per persoon (kinderen <12 €15). All-you-can-eat!
Inschrijven hiervoor kan via mail naar info@sentowerpark.com of sms naar 0472/81.22.64.