Jubileum Jumping De Damburg op 6 en 7 februari

Jubileum Jumping De Damburg op 6 en 7 februari
Op zaterdag 6 en zondag 7 februari zal in rijhal De Damburg te Bocholt een grote jubileum jumping plaatsvinden ter ere van het 50-jarige bestaan van vzw Bocholter Boerenhal, de vzw die doorgaans de jumpings en oefenjumpings in deze moderne rijhal organiseert.
Dan zal ook de nieuwe kantine in de rijhal openen, waardoor de piste (die voorgaand 60x25m was) bijna dubbel zo groot zal worden.

Op zaterdag 6 februari worden er proeven van 95cm, 105cm, 115cm en 125cm gereden. Zondag 7 februari zal starten met een proef van 120cm gevolgd door de Grote Prijs Emmers Ruitersport 130cm en een proef van 100cm.

De winnaar van de grote prijs Emmers Ruitersport zal naar huis kunnen gaan met een waardebon van maar liefst €1000 geschonken door Ruitersport Emmers uit Hamont. Voor de 2e plaats wordt er een hindernis t.w.v. €600 voorzien, aangeboden door Wilgenhof hindernissen. De 3e plaats wordt een dekking naar keuze geschonken, aangeboden door Stoeterij Dorperheide. Uiteraard zijn ook voor de andere proeven mooie geld- en naturaprijzen voorzien.

De nieuwe vergrootte piste en de nieuwe kantine zullen er ongetwijfeld een uitstekende jumping van maken. Twijfel dus zeker niet om in te schrijven. Dit kan zonder enige licentie via de website www.damburg.be

Meer info en inschrijven via www.damburg.be of via facebook.