Immo in de kijker: Heb jij deze parels al gezien?

Immo in de kijker: Heb jij deze parels al gezien?

Er staan nog twee prachtige droomhuizen te wachten op nieuwe inwoners! Het zijn namelijk twee luxueuze woningen in landelijke stijl mét paardenaccomodatie. Moeten we dan zelfs nog meer zeggen? Het eerste eigendom begeeft zich op een mooi perceel van ongeveer 1,5 ha. De villa (2015) in landelijke stijl beschikt over een carport, verwarmd zwembad met poolhouse, buitenpiste, én weides die volledig in hout omheind zijn. 

Dit prachtig en charmant landhuis is gelegen in Astene, een deelgemeente van Deinze. Deze villa is in een landelijke omgeving gelegen maar toch dichtbij alle faciliteiten die bijvoorbeeld belangrijk zijn voor een gezin. Denk maar aan scholen, winkels, enzovoort. 

Jouw geliefde viervoeters zullen zich hier ook onmiddellijk thuis voelen. Vanuit de woning is er zicht op de weides en de buitenpiste van 22m op 60m met professionele bodem. De weides zijn volledig in hout omheind en zijn zelfs voorzien van schuilhokken. Er is absoluut mogelijkheid om een stalgebouw op te richten voor jouw paarden. 



De woning zelf omvat een gelijkvloers met ruime en lichtrijke woonkamer, een landelijke keuken met aparte eethoek, een bureel, ruime masterbedroom met aansluitende badkamer en dressing. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Achter de woning bevindt zich een prachtig aangelegde tuin waar het heerlijk vertoeven is aan het verwarmde zwembad. 

Dit is een ideale eigendom voor de semi-professionele paardenliefhebber die in alle luxe wil wonen! 

Klik hier voor meer foto's en informatie. 

Ben je nog niet overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze luxueuze woning in het Antwerpse Kempen. Deze eigendom van zo'n 2,5ha in landelijke stijl mét paardenaccomodatie is gelegen in een groene omgeving. De verbinding is uitstekend door de vlotte bereikbaarheid via de E34. De woning werd in 2013 volledig gerenoveerd met hout en blauwe steen. Het huis beschikt over een uitgeruste keuken, grote leefruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers. 


Het is een prachtige gezinswoning met een mooie paardenaccomodatie die een stalgebouw omvat met 10 boxen, een zadelkamer, wasplaats mét solarium en een aparte bureauruimte. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een buitenpiste (geopad van 35m x 35m), overdekte stapmolen, longeercirkel en weides. Een pluspunt is dat u weiden kan bijkopen voor ruim 8ha, die aanpalend zijn gelegen zodat de eigendom op bijna 11ha uitkomt! 

Deze luxueuze familie-eigendom met hippisch gedeelte is er één die zelden op de markt komt! 

Klik hier voor meer foto's en informatie. 

Van welke woning zal jij de nieuwe inwoner worden...?