HippoTV: Nick Skelton vertelt meer over z’n paard Big Star

HippoTV: Nick Skelton vertelt meer over z’n paard Big Star
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! is te gast in Mechelen voor de World Dressage Masters. Tijdens deze CDI4* staat een Freestyle kür op muziek op het programma. Daar nemen acht ruiters het tegen elkaar op. Onder hen Jorinde Verwimp en Jeroen Devroe. Zij proberen de winst in Belgische handen te krijgen al laten de concurrenten niets aan het toeval over.

In HippoTv is er een nieuwe aflevering van Equestrian World. Daar vertelt vierspanmenner Koos de Ronde meer over z’n drukke planning. Zo is hij met z’n paarden te gast in Boedapest voor een nieuwe manche van de wereldbeker. Daarna getuigt de Braziliaanse dressuurruiter Rodolpho Riskalla over z’n moeilijke periode. Deze beloftevolle ruiter kreeg vorig jaar te kampen met meningitis en moest z’n carrièreplannen aardig bijsturen. Tot slot is er ook een ontmoeting met Olympisch Kampioen Nick Skelton. Hij vertelt meer over z’n paard Big Star en laat ook z’n groom Mark Beever aan het woord.

In Horse & Country schiet Annemie enkele radeloze eigenaars te hulp. Zo brengt ze een bezoek aan Lisanne. Zij krijgt haar 8-jarige pony helemaal niet meer uit z’n stal. Daarna gaat Annemarie ook aan de slag met Faramunda. Deze merrie is erg introvert en verdraagt geen dwang. Daardoor gaat ze regelmatig in staking en wil ze ook de trailer niet op.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.