Hippique.Immo verkoopt moderne villa met stallen op ca. 12ha!

Hippique.Immo verkoopt moderne villa met stallen op ca. 12ha!

Het team van Hippique.Immo heeft opnieuw een mooie dreamstable in de aanbieding. Ontdek deze knappe moderne villa met grote stalgebouwen op ca. 12 ha te Zandvliet. Een unieke eigendom tegen de grens met Nederland!




ONTDEK HET PAND HIER




Deze unieke eigendom is gelegen te Zandvliet en is makkelijk bereikbaar via de A12, afrit Berendrecht. De eigendom ligt tegen de grens met Nederland, midden in het groen. Het grenst aan een natuurgebied en is omgeven door bossen. De eigendom beslaat ruim 12 hectare, waarvan ongeveer 2 hectare bos en ruim 9ha weide. Op het perceel staat een moderne villa (bouwjaar 2011) en 3 grote loodsen. De woning werd opgetrokken in een moderne stijl in lichtgrijze steen en omvat een inkomhal met gastentoilet en bergruimte, verderop komt men in de open keuken die hypergeïnstalleerd is en die overgaat in de eetplaats met doorkijk open haard en verder doorloopt in de ruime zithoek.


Zowel de keuken als eet- en zitplaats bieden u een uniek zicht op het achterliggend landschap en weiden door de kamerhoge ramen. Aansluitend op de leefplaats is er hal, met directe toegang naar de bureauruimte. De hal loopt verder door naar de masterbedroom met grote badkamer en dressing. De badkamer bevat een alleenstaand ligbad, inloopdouche en 1 wastafel. De nachthal geeft ook toegang tot een grote multifunctionele ruimte die ingericht kan worden voor 2 bijkomende slaapkamers. De woning is voorzien van vloerverwarming en ventilatiesysteem. In de ganse woning zijn ingemaakte kasten aanwezig. Rondom de woning zijn er verschillende terrassen zodat u maximaal van het buitenleven kan genieten. De woning werd in een U-vorm gebouwd zodat er als het ware een extra tuinkamer is gecreëerd.


Ontdek het pand op Hippique.Immo