Het Azelhof maakt zich op voor een gezellig en prachtig outdoorseizoen

Het Azelhof maakt zich op voor een gezellig en prachtig outdoorseizoen
Terwijl er morgen en overmorgen in het Azelhof nog een oefenjumping op de agenda staat, is Mike Hazebroek intussen volop bezig met de voorbereidingen voor de vele andere evenementen die dit outdoorseizoen op de kalender staan. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw terras aan de buitenpiste. Er werd ook al een prachtige en multifunctionele tent geplaatst waarmee het Azelhof allerlei mogelijkheden heeft. Op het gelijkvloers is er de bar en op het eerste verdiep is er de V.I.P. ruimte.
Nieuw dit jaar is dat er ook een extra indoor paddock van 70 x 40 meter voorzien is. Het restaurant Azelhof zorgt zoals gewoonlijk voor de lekkere gerechten onder leiding van Serge Verboven en Helena De Ridder. En de riders party's zullen ook dit keer voor veel ambiance zorgen.

11069494_10204697976743885_4419328228723405344_nTijdens de eerste week van de Paasvakantie is er van donderdag 9 tot zondag 12 april een Paas Euro Regio. Een week later is er een internationale jeugd concours die opnieuw 4 dagen zal duren. Nadien ontvangen ze in het Azelhof de Cyclus en de Silver League. Tijdens het weekend van 1 mei is er de Nations Cup voor de jeugd.

Een volledig overzicht van alle wedstrijden kan je op de website van het Azelhof terugvinden.