Equnews en Ridersville geven rijschoenen weg

Equnews en Ridersville geven rijschoenen weg
Equnews en Ridersville geven een paar rijschoenen weg ter waarde van 130 euro. Hoe kan je deze winnen? Deel dit artikel via jouw sociale media en vermeld daarbij #ridersville #equnews

De winnaar wordt door Equnews persoonlijk op de hoogte gebracht.

Maak kennis met Ridersville:

Na 25 jaar in de mode en vele uren op een paard was het moment daar om van twee passies één te maken. Gedreven door schoonheid, elegantie en kwaliteit waren we van oordeel dat er op gebied van schoenen voor ruiters en paardenmensen in het algemeen nog heel wat paden te bewandelen zijn.

Ridersville wil voor een correcte prijs een functionele en elegante rijlaars, chap of rijschoen aanbieden. Alles is ‘made in Europe’. Met veel aandacht voor detail worden onze producten vervaardigd in kleinere fabrieken in Italië en Portugal.

Ridersville wil actief aanwezig zijn op wedstrijden en evenementen om zo met deskundig en eerlijk advies het merk bij een groot publiek bekend te maken en om op die manier vinger aan de pols te houden bij onze klanten om snel te kunnen inspelen op specifieke tendensen, vragen en noden.

Daarnaast willen we graag ook via de betere ruitersportzaken onze laarzen, schoenen en chaps verdelen.

En dan is er de webshop waar u een overzicht krijgt van wat Ridersville te bieden heeft, waar u geïnformeerd wordt in welke winkels Ridersville verdeeld wordt of waar we de komende weken met de stand 'op het terrein' te vinden zijn.