Equ.Media en Equnews ontwikkelen volledig Marketing concept

Ter ondersteuning van de hippische evenementen en bedrijven hebben Equ.Media en Equnews een nieuwe marketing concept ontwikkelt. Een equipe van gespecialiseerde copywriters, grafische -en webdesigners, video-animatoren en fotografen staan ter beschikking voor een creatieve en professionele ondersteuning.

De hippische sport ontbreekt het nog aan een professioneel platform betreffende de marketing en zelf promotie van de activiteiten. Het nieuwe team wil zijn energie 100% omzetten in de promotie van het bedrijf.

De grote internationalisering van de sport vraagt naar nieuwe digitale en marketing gerichte oplossingen om zich van de concurrentie te kunnen onderscheiden. Met dit nieuwe team en de uitbouw van een nieuw digitaal platform (lees meer hier) wil ons team in 2017 een 100% gerichte ondersteuning bieden aan de paardensport.

De service zal steeds in overleg gebeuren en in samenspraak met onze vele Video, Media en andere partners. Momenteel wordt de nieuwe strategie en service getest bij verschillende culturele werkingen in België en Nederland.