Dit zie je op Hippo TV vanavond

Dit zie je op Hippo TV vanavond

Op woensdagavond staat er een nieuwe aflevering van Hippo TV op het programma. Op Kanaal 22 van Telenet zie je vanavond volgende programma's:


WOENSDAG 11 FEBRUARI

19.00 – 20.00u:
Horse & Country
(Nederlands paardenprogramma)



21.00 - 22.00u:
HippoTv Sport!  - Wereldbeker Dressuur: CDI5*-W Amsterdam


HippoTv Sport! brengt een uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de 6de manche in het huidige wereldbekerseizoen dressuur: de CDI5*-W Amsterdam. (commentaar: Jeroen Devroe, Carmen De Bondt & David Serlet)


22.30 - 23.00u:
HippoTv


FEI Equestrian World (2015 afl.1)
(In ons maandelijkse magazine FEI Equestrian World trekken we deze keer onder meer naar South Dakota in de States voor een bezoek aan een traditionele koetsenbouwer en stoppen we ook in Australië voor een ontmoeting met de internationale eventingamazone Wendy Schaeffer)


                 


Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … énpaarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22.