Dit mag je volgende week verwachten op HippoTV!

Dit mag je volgende week verwachten op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! blikt terug op de finale van de Wereldbeker Voltige. Na een spannend seizoen trekken ’s werelds beste voltigeurs naar Dortmund, Duitsland. Hier nemen ze het nog één keer tegen elkaar op. Om de beker te winnen moeten ze een prachtige choreografie neerzetten. En dat zonder fouten te maken.

Op Hippo Tv is er een nieuwe aflevering van FEI Equestrian World met daarin een terugblik op de afgelopen manches van het nieuwe seizoen van de Nations Cup. Presentator Philip Ghazala reist naar de Verenigde Arabische Emiraten. Daar trekt hij door de woestijn op de rug van een rasecht Arabisch Volbloedpaard. Daarna gaat het richting de stallen van de Nederlandse amazone Adelinde Cornelissen. Enkele weken geleden vierde zij het wedstrijdpensioen van haar toppaard Parzival. En in Namibië is er een ontmoeting met Salom Nghinamito. Hij is tweevoudig Nationaal Kampioen Jumping.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_146785" align="alignnone" width="1200"] Foto©HippoTV[/caption]