Dit mag je op "De Kraal International" deze week verwachten

Dit mag je op "De Kraal International" deze week verwachten
Deze week zijn alle ogen gericht op de 3 sterren concours van Zandhoven. Onder de naam 'De Kraal International' organiseren Harrie en Victor Theeuwes al enkele jaren een internationale jumping.
Sinds dit jaar hebben zij hun team versterkt met Dieter Van Dyck.

Hij geeft al een tip van de sluier weg aan wat we ons deze week mogen verwachten.

"Weeshuis voor dove kinderen"
Eén van de nieuwigheden dit jaar is de veulenveiling. Dit doen we om de fokkerij meer in de picture te zetten en ook om gelden te verzamelen voor het goede doel dat 'De Kraal International' elk jaar ondersteunt. Dit jaar is dat een weeshuis voor dove kinderen in Oekraïne.

"Vernieuwd commercieel dorp"
Dit jaar voorzien we ook een commercieel dorp met verschillende standhouders. Zo zullen er standen staan met o.a. dameskleding en paardensport gerelateerde artikelen. Er is ook de lancering van een nieuw concept van "Landscape for horses". Dit is tuininrichting met horse aspect zoals bijvoorbeeld het integreren van uw piste in uw tuin.

"Grote ambities"
We hebben inderdaad grote ambitie met onze organisatie! Wij willen van het bescheiden Zandhoven een nog meer niet te missen evenement in de Belgische en Internationale jumping maken.

De Kraal International gaat door van donderdag 27 augustus tot zondag 30 augustus.
Zowel op vrijdagavond, zaterdagnamiddag als zondagnamiddag is er telkens een Longines Rankingproef. Zaterdagavond is er ook de eerste 'Foal Auction 111.
Op vrijdag- en zaterdagavond is er ook een riders party met DJ.

De toegang tot dit evenement is volledig gratis.

Klik hier voor alle informatie.