Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

De hippodroom van Waregem ontvangt binnenkort de 170ste editie van Waregem Koerse. Daarom blikt Hippo Tv Sport! terug op de editie van vorig jaar. Tijdens een unieke blik achter de schermen vertellen enkele ruiters en trainers over hun verwachtingen. Ondertussen gaat het er in de tribunes en de tenten erg uitgelaten aan toe en waagt iedereen een gokje op de uitkomst van de Grote Steeple Chase van Vlaanderen.

Hippo Tv brengt een nieuwe aflevering van Paardentips met Evy. Daarin legt Evy uit hoe ze een te mager paard herkent en hoe ze dat paard terug op gewicht brengt. Daarna gaat het richting de Brusselse gemeente Schaarbeek voor een ontmoeting met de Ardense Trekpaarden Taram en Vouziers. Elke dag trekken zij er door de straten om het afval van alle publieke vuilnisbakjes op te halen. Tot slot is er ook een vooruitblik op de komende editie van Flanders Horse Event in Beervelde.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.