Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Met Jumping Antwerpen en Jumping Lummen achter de rug is het outdoorseizoen in ons land goed uit de startblokken geschoten. Hippo Tv Sport! blikt vanaf maandag terug op het outdoorseizoen van 2016. Tijd dus om alle sportieve hoogtepunten nog eventjes op een rijtje te zetten. Van het BK Mennen en Knokke Hippique tot Waregem Koerse, het BK Eventing het LRV Nationaal Ponytornooi.

Hippo Tv is te gast in Grobbendonk voor de eerste aflevering van Het Tweespan. Deze reeks gaat op zoek naar jonge, succesvolle ruiters en hun mentor. In de eerste aflevering vertelt Jos Verlooy meer over zijn carrière en de invloed van z’n Nederlandse coach Harrie Smolders. Daarna is er een nieuwe aflevering van Hippo Facts. Dit actualiteitenmagazine zet de hippische nieuwtjes van de afgelopen maand op een rijtje.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.