Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten bij HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! trekt naar de mondaine badplaats Knokke. Tijdens de Grote Prijs nemen enkele van ’s werelds beste ruiters het tegen elkaar op. Onder hen ook verschillende Belgen. En zij lijken allemaal gebrand op een overwinning in eigen land. Of dat hen ook lukt, zie je tijdens een uitgebreide becommentarieerde samenvatting.

Op Hippo Tv is er een nieuwe aflevering van FEI Equestrian World. Daarin gaat het richting Drammen. Daar springt de 20-jarige Johan Sebastian Gullisken namelijk z’n eerste Nations Cup wedstrijd. Daarna is er een terugblik op de Longines Ladies Awards 2017. Tijdens deze prijsuitreiking worden vier dames in de bloemetjes gezet omwille van hun belangrijke rol in de hippische wereld. Tot slot is er ook een ontmoeting met de familie Witheford. Elk jaar reizen zij naar Cuba. Daar verzorgen ze de koetspaarden van de lokale bevolking.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.