Dit kan je vanaf volgende week verwachten bij HippoTV

Dit kan je vanaf volgende week verwachten bij HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! trekt naar Bordeaux voor de finale van de Wereldbeker Mennen. Hier nemen ’s werelds beste vierspanmenners het tegen elkaar op. Het publiek krijgt alvast een sterk deelnemersveld te zien. Boyd Exell kan zichzelf opvolgen en daarmee voor de achtste keer wereldbekerkampioen worden. Maar hij krijgt concurrentie van onder andere de kampioen van 2016, IJsbrand Chardon. En voor België verschijnt Glenn Geerts aan de startblokken.

Daarna frissen we het geheugen op met een uitgebreide terugblik op de Grote Prijs van de Stephex Masters van 2017. Naar jaarlijkse gewoonte wist de organisator daar een internationaal deelnemersveld aan de trekken. Hippo TV Sport! brengt een uitgebreid overzicht van de hoogtepunten uit de eerste omloop. Daarna herbekijken we de volledige barrage en komen we te weten wie met het goud naar huis ging.

Hippo TV is te gast op de Universiteit van Gent. Daar organiseert de faculteit Dierengeneeskunde een Europees Congres voor Praktijkdierenartsen. Sprekers van over de hele wereld komen er vertellen over de nieuwste voortplantingstechnieken. Daarna is er een nieuwe aflevering van Paardentips met Evy. Daarin komen we te weten hoe je mok herkent en wat je kan doen om van deze vervelende aandoening verlost te raken. Tot slot is er een reportage over Centered Riding. Een nieuwe methode waarmee ruiters hun houding en zit op het paard leren verbeteren.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

©HippoTV i.s.m. Equ.News