Dit kan je vanaf volgende week verwachten bij HippoTV

Dit kan je vanaf volgende week verwachten bij HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

HippoTv Sport! trekt deze keer naar Duitsland. In Leipzig strijkt de West-Europese Wereldbekerliga Jumping neer. Het is de op vier na laatste manche van het seizoen. Verschillende deelnemers proberen dan ook nog kwalificatiepunten binnen te halen. Want enkel die punten kunnen hen een plaatsje opleveren in de grote finale van Parijs.

HippoTv staat voor de laatste keer helemaal in het teken van Jumping Mechelen editie 2017. De Vlaamse Liga Paardensport stelde toen haar nieuw Talententeam samen. En dat voor het tiende jaar op rij. Tijd dus om eens na te gaan wat de steun van VLP voor deze ruiters kan betekenen. Daarna spreken we Gilles Thomas. Hij vertelt ons meer over zijn sportieve carrière. Tot slot maken we ook kennis met Leo De Vos. Hij was jarenlang de speaker van Jumping Mechelen. En ook nu is hij nog elk jaar aanwezig als journalist voor Sporza radio.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

©HippoTV i.s.m. Equnews