Deze week CSI Lier met tal van topruiters

Deze week CSI Lier met tal van topruiters
Mike Hazebroek mag deze week heel wat topruiters verwelkomen op zijn 2 sterren concours in het Azelhof te Lier.
Van donderdagmiddag tot zondagavond komen er meer dan 400 paarden in de piste.

In het zadel zullen er verschillende topruiters te bewonderen zijn. Uit eigen land doen er ook enkele toppers mee waaronder Jos Verlooy, Nicola Philippaerts, Constant Van Paesschen, Niels Bruynseels en Gudrun Patteet.
Verlooy en Philippaerts zijn net terug van hun succesvolle tournee in Amerika en Van Paesschen was de voorbije weken onder de Spaanse zon aan het werk met enkele nieuwe talentvolle paarden. Bruynseels won twee weken geleden nog de Grote Prijs van Luik. Ook Jeroen Appelen, vorige week zondag nog 2e na Marcus Ehning in de 3 sterren Grote Prijs van Opglabbeek, zullen we aan het werk zien.

De tegenstand uit het buitenland is ook niet min met Maikel van der Vleuten, Joe Clee, Jessica Mendoza, Yuri Mansur, Marlon Modolo Zanotelli, Cian O'Connor, ...
Van der Vleuten won afgelopen zomer teamgoud met Nederland op het EK. Clee werd in eigen land nog uitgeroepen tot beste Nations Cup ruiter van het seizoen en Mendoza ontving vorige week vrijdag de FEI Award als de 'rising star' van de paardensport.

Donderdagnamiddag komen de jonge paarden voor het eerst in de ring en is er nog een 2 ster rubriek. Vrijdagavond is er de eerste kwalificatie proef voor de Grote Prijs. Zaterdag is er de Small Grand Prix en op zondagnamiddag de Grote Prijs.
Zowel vrijdag als zaterdagavond is er een riders party met DJ.