Dazen, een plaag voor paard en ruiter

Dazen, een plaag voor paard en ruiter
De oplossing is Insect Free, een Belgisch product op basis van icaridine, de “enige” officieel erkende molecule voor afweer van dazen, teken, vliegen en muggen. Bij gebruik van Insect Free voelen insecten zich niet meer aangetrokken tot de huid van paard of mens.

Insect Free werd 2 jaar geleden gelanceerd en groeide heel snel uit tot het referentieproduct in de afweer van dazen, teken, vliegen en muggen. Daar zijn meerdere verklaringen voor:

Het is gewoon een keigoed product dat doet wat het belooft, namelijk vele uren lang het paard én de ruiter beschermen tegen opdringerige insecten, ook bij warm weer en transpirerende paarden.

 

Insect Free is wettelijk erkend, in tegenstelling tot vele andere producten. Insect free heeft een officieel notificatienummer (NOTIF 799) dat de gebruiker volgende garanties biedt:

Officieel erkend voor het afweren van dazen, teken, vliegen en muggen

Een betrouwbare actieve stof, icaridine. Icaridine is het product dat in de tropen gebruikt wordt om bv. de malariamug af te weren.

Insect Free beschermt zowel paard als ruiter! En mag gebruikt worden bij kinderen vanaf 2 jaar.

Het belangrijkste is uiteraard de klanttevredenheid. Op dit punt zijn de gebruikers absoluut unaniem. Insect Free doet wat het belooft, namelijk voor een langdurige en effectieve bescherming zorgen in alle omstandigheden en dit voor een interessante prijs.

Insect Free heeft een aangename geur en kleeft of vlekt niet.

Insect Free is beschikbaar in 3 verpakkingen: pompsprays van 200 en 500 ml en een bus van 2,5 liter (om over te gieten in een spuittoestel – ideaal voor verneveling op bv. meerdere paarden).

Insect free is te koop in de ruitersport speciaal zaak.

https://www.youtube.com/watch?v=xXqkriBA7HA&feature=youtu.be