BWP oproep aan Jonge Fokkers

BWP oproep aan Jonge Fokkers
Volgende week komt Stefaan De Smet op maandag 17 september een voordracht geven over ‘Het exterieur van een paard’? Dit met aansluitend een praktijkgedeelte.
Place to be voor de voordracht is de Ruiterschool in Oud-Heverlee. (Waversebaan 99) Vanaf 20u is iedereen welkom!  Heb je interesse? Vergeet je dan niet aan te melden via info@bwp.be!

Belangrijk nieuws: De datum voor hetWK Young Breeders 2013 in Zweden is bekend!! 12 tot en met 14 juli 2013! Jongeren tussen 15 en 25 jaar noteren dit best met stip in hun agenda! Niet helemaal zeker van jouw eigen kennis en kunnen? Kom naar het oefenmoment voor jonge fokkers op deBWP-Fokkerijdag in de Moervelden in Broechem! Onder deskundige begeleiding van Herman Tollenaere zal je op zaterdag 27 oktober verschillende merries exterieurmatig kunnen beoordelen evenals kunnen beoordelen op vrijspringen. Daarnaast kan je op de BWP-Fokkerijdag ook deelnemen aan de wedstrijd voorstellen aan de hand. Uiteraard zal de jury jou na je deelname wijzen op de schoonheidsfoutjes die nog verbeterd kunnen worden!

Wil je mee met ons komen oefenen op 27 oktober op de BWP-Fokkerijdag? Schrijf dan in viainfo@bwp.be! Een inschrijfstrookje vind je op de BWP-website onder de knop ‘BWP-Fokkerijdag’

Bron: Equnews
Foto: Equpics