Blik volgende week samen met HippoTV terug naar het outdoorseizoen van vorig jaar

Blik volgende week samen met HippoTV terug naar het outdoorseizoen van vorig jaar
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Het is nog even wachten op de eerste grote outdoorwedstrijden in ons land. Met Jumping Antwerpen en Jumping Lummen voor de deur blikt HippoTv Sport! eerst nog eventjes terug op het outdoorseizoen van vorig jaar. Tijd dus om alle sportieve hoogtepunten op een rijtje te zetten. Van het BK Mennen en Knokke Hippique tot Waregem Koerse, het BK Eventing het LRV Nationaal Ponytornooi.

HippoTv  toont een fokkerijspecial over de hengstenkeuring van het stamboek BWP. Jurylid Stefaan De Smedt en BWP Voorzitter Kris Keersmaekers brengen samen met presentator Eddy D’Hespeel een selectie van enkele goedgekeurde hengsten. Ze overlopen welke troeven deze paarden in huis hebben en waarom het stamboek hen selecteerde voor dekdienst.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.