[Pand in de kijker] Unieke vierkantshoeve met ruime schuur op 3 ha in Elingen

[Pand in de kijker] Unieke vierkantshoeve met ruime schuur op 3 ha in Elingen

Bent u op zoek naar een adembenemend stukje geschiedenis, doordrenkt van authenticiteit en vol mogelijkheden? Dan is deze veelzijdige vierkantshoeve in het charmante Elingen precies wat u zoekt! Met zijn polyvalente ruimtes, grote schuur en uitgestrekte landgoed van ongeveer 3 hectare, biedt deze eigendom een zeldzame kans om uw (hippische) dromen waar te maken.

De hoeve verwelkomt u met zijn traditionele charme en biedt een ruim gelijkvloers woongedeelte. Een prachtig salon leidt naar een gezellige tv-hoek en een uitnodigende eetruimte. De keuken, met een adembenemend uitzicht op de binnenplaats, nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl een praktische berging en een gastentoilet zorgen voor extra comfort.

Boven biedt de hoeve een oase van rust met in totaal 4 slaapkamers en 3 badkamers. Een mezzanine voegt nog meer ruimte en karakter toe aan deze unieke woning.

Een veelzijdige ruimte op het terrein, momenteel gebruikt als vergaderruimte met bureel, biedt flexibiliteit voor diverse doeleinden. Met een grote keuken en voldoende opslagruimte is dit deel van de hoeve perfect geschikt voor verschillende projecten, waaronder zelfs de mogelijkheid van een zorgwoning vanwege de omvang en flexibiliteit van de ruimte.


Een indrukwekkende schuur van circa 300 vierkante meter, momenteel in gebruik als bottelarij, biedt een overvloed aan mogelijkheden. Van opslagfaciliteiten tot werkplaatsen, ateliers en meer, de schuur is een ruim canvas voor uw creatieve visie. Boven de schuur bevindt zich een comfortabel appartement met een ruime woonkamer, een open keuken, een bureau, een badkamer, een slaapkamer en een dressing, waardoor het een ideale wooneenheid is.

Voor de paardenliefhebbers onder ons biedt deze eigendom een speciaal toevluchtsoord. Zes boxen kijken uit op de binnenplaats, waardoor een perfecte omgeving ontstaat voor het houden en verzorgen van paarden.

Wilt u deze unieke eigendom met eigen ogen zien? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Horse Immo!