[PAND IN DE KIJKER] Ruime woning met stallen in Belsele

[PAND IN DE KIJKER] Ruime woning met stallen in Belsele

Op zoek naar jouw droomhuis met ruimte voor jouw geliefde viervoeters? Zoek niet verder! Deze prachtige woning in Belsele, een charmante deelgemeente van Sint-Niklaas, biedt alles wat een paardenliefhebber maar kan wensen. Gelegen op een royaal perceel van ca. 50 are, biedt deze eigendom een perfecte balans tussen rustig landelijk wonen en de nabijheid van stedelijke gemakken. 


De woning zelf is smaakvolle gerenoveerd met oog op modern comfort. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime inkomhal, leidend naar een gezellige leefruimte met een knisperende open haard - perfect voor ontspannen avonden na een dagje in de buitenlucht. De keuken, voorzien van grote glaspartijen die uitkijken op de weelderige tuin, nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl een aparte eethoek ideaal is voor gezellige diners met vrienden en familie.


Met 4 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De masterbedroom op de tweede verdieping is een oase van rust, terwijl de overige slaapkamers flexibel kunnen worden ingericht naar behoefte - of het nu gaat om een gastenkamer, een thuiskantoor of een speelkamer. Niet alleen praktisch, maar ook esthetisch biedt deze woning veel. Een zuidwest georiënteerd terras achteraan kijkt uit op de paardenstallen en piste, ideaal voor ontspannen momenten in de zon. Een ruime carport biedt plaats aan voertuigen en ander materieel, terwijl een aparte zij-ingang zorgt voor ultieme privacy en gemakkelijke toegang tot het terrein.

Paardenfaciliteiten

Voor de paardenliefhebbers onder ons is deze woning een waar paradijs. Het stalgebouw, compleet met 3 comfortabele paardenstallen, een poetsplaats en een zadelkamer, biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor de verzorging van jouw geliefde viervoeters. Buiten wacht een royale buitenpiste, perfect voor trainingssessies, en een aangrenzende weide waar jouw paarden vrij kunnen grazen en genieten van de frisse lucht.


Kenmerken van deze droomplek:

- Locatie, locatie, locatie: Gelegen nabij de E34, met uitstekende verbindingen naar steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge. Het centrum van Sint-Niklaas is slechts een steenworp verwijderd.

- Ruime perceel: Met een indrukwekkende grootte van ca. 50 are biedt dit eigendom een zee aan ruimte voor zowel mens als dier.

- Woning met karakter: Een prachtig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, een gezellige leefruimte met open haard, een moderne keuken en meer.

- Stallen: Voorzien van 3 comfortabele paardenstallen, een poetsplaats en zadelkamer, perfect om jouw paarden te verzorgen + een royale buitenpiste (24m x 40m) om te trainen. 

- Extra's: Een zuidwest georiënteerd terras, een ruime carport voor voertuigen of materieel, en een aparte zij-ingang voor ultieme privacy en toegankelijkheid.


Meer info

Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden in het prachtige Waasland! Neem vandaag nog contact op met Hippique.Immo voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wie weet wordt deze prachtige woning binnenkort jouw thuis!


Bekijk het pand hier online