Pand in de kijker: hippische zorgboerderij met tal van mogelijkheden

Pand in de kijker: hippische zorgboerderij met tal van mogelijkheden

Droom je van een hippische zorgboerderij met tal van mogelijkheden in de omgeving van Stekene? Dan is deze accommodatie exact wat je zoekt! De eigendom ligt op zo'n 1 hectare in een groene omgeving die makkelijk te bereiken is via de E34. Op het domein vind je onder andere een ruime woning met vijf slaapkamers, 29 paardenstallen, een binnen- en buitenpiste, paddocks en de mogelijkheid om 4ha aanpalende weide bij te huren. Kortom, dit hippisch complex heeft alles wat een paardenliefhebber nodig heeft om gelukkig te zijn! 

De eigendom omvat een ruime woning (HOB) met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Deze is grotendeels gerenoveerd. De woning heeft een open keuken waarin alle keukentoestellen voorzien zijn. De leefruimte is voorzien van een gezellige houtkachel. De badkamers zijn voorzien van alle comfort en uiteraard is er ook een gastentoilet. 


De ideale accommodatie voor elke paardenliefhebber 

Achtergelegen bevindt zich de paardenaccommodatie en die omvat alles je nodig hebt. Zo zijn er in totaal 29 stallen, verdeeld over verschillende stalgebouwen. Vooraan heb je de binnenpiste. Daar zijn tien stallen voorzien met voldoende opzadelplaatsen. Achterin een apart bijgebouw zijn er nog eens acht stallen. Naast de binnenpiste zijn er nog eens negen nieuwe stallen van 3m x 4m en tot slot is er nog een apart bijgebouw met twee stallen. De accommodatie zou er zich dus perfect toe lenen om paarden van klanten en eigen paarden gescheiden te houden. Ook is het mogelijk om lessen te geven. Deze eigendom is in het Waasland namelijk goed gekend en zij beschikt over een goed bestand aan les-/therapiepaarden die eveneens overgenomen kunnen worden. De mogelijkheden zijn hier eindeloos! 

Verder is de binnenpiste van 20mx60m nog voorzien van Led-verlichting en een kleine cafetaria die uitzicht biedt op de indoor rijbak. Vooraan zijn er ook nog eens twee zadelkamers en sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er ook nog een recreatieve buitenpiste en zijn er buitenpaddocks waarvan er twee voorzien zijn van een groot afdak voor groepsstalling. Tot slot is er nog een grote loopstal en een weide én heb je de mogelijkheid om 4ha aanpalende weide te huren. Om het hele plaatje compleet te maken, zijn er ook nog prachtige wandelgelegenheden zoals het Stropersbos en Het Riet. 

Dit volledig complete hippische complex in het hartje Waasland is de droom van elke paardenliefhebber! 


Kan je niet wachten om meer te weten te kopen over deze parel op de vastgoedmarkt? Klik dan hier voor meer informatie!