Pand in de kijker: dé droom van elke paardenliefhebber

Pand in de kijker: dé droom van elke paardenliefhebber

Deze riante villa met hippisch complex in Weelde, deelgemeente van Ravels is de droom van elke paardenliefhebber. Het perceel van ongeveer 2,9ha omvat een ruime woning met binnenzwembad, 19 paardenstallen, een binnen- en buitenpiste, een stapmolen, longeercirkel en prachtig omheinde weides. Deze paardeneigendom biedt alles waar je van kan dromen!  


De ruime woning in L-vorm is opgedeeld in 2 woongelegenheden met een ruime leefruimte en keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een apart bureau. Het tweede gedeelte vind je op de 1ste verdieping van de andere vleugel en bestaat uit een open keuken met ruime leefruimte, drie slaapkamers en een badkamer. Voor de  levensgenieters onder ons is er aan de woning nog een verwarmd binnenzwembad met sauna, infrarood-cabine en 2 douches.  

Een droom voor elke paardenliefhebber 

De paardenaccommodatie omvat verschillende gebouwen, die met elkaar verbonden zijn. Het eerste authentieke schuurgebouw bevat 9 stallen en een verwarmde zadelkamer naast opslagruimte. In het tweede stalgebouw vinden we 10 ruime boxen. Beide stalgebouwen hebben een directe toegang naar de nieuwe binnenpiste via een gang waar je 3 wasplaatsen en een solarium aantreft.

De binnenpiste heeft een afmeting van 20m x 36m en is voorzien van een eb- en vloedbodem. De buitenpiste heeft als afmeting 26m x 66m, is voorzien van een professionele geopadbodem en uitgerust met een sproeiinstallatie. Er is ook nog een groomsappartement aanwezig in het stalgebouw. De eigendom wordt vervolledigd met een stapmolen voor 4 paarden en een longeercirkel en een reglementaire mestvaalt.

Bent u al helemaal verliefd op deze eigendom? Klik dan HIER voor meer informatie.