"Geen (regionale) wedstrijden meer bij Halkin Stables..." Oost-Vlaamse HROV kalender bekend!

"Geen (regionale) wedstrijden meer bij Halkin Stables..." Oost-Vlaamse HROV kalender bekend!

In de laatste editie van de Paarden Gazet staat te lezen dat de cyclus-kalender voor ophef zorgt. Bij de bekendmaking viel op dat vaste organisatie, Halkin Stables van de kalender verdween. Nu de regionale Oost-Vlaamse kalender bekend gemaakt is, valt ook meteen op dat de locatie in Deinze niet langer op de agenda staat.

“Tijdens de COVID-19 periode waren we goed genoeg om de sportkalender gevuld te houden. Toen ik de verbouwingen introduceerde aan de federatie hadden ze me beloofd mij 100% te steunen, dit door verschillende wedstrijden te gunnen zoals Cyclus wedstrijden, Gold Leagues, Silver Leagues, Gouden Laars... enz. Daar is nu weinig van te merken.” vertelt Tim Van Hal aan de Paarden Gazet.


De Oost-Vlaamse kalender kent zo aan de vaste accommodaties extra concoursen toe. Het Senioren kampioenschap zal bij Stal De Wit verreden worden eind april. 


Verder staan nog maar weinig boutique wedstrijden op de kalender. Zo is Syntra, Stal de Wit, het Wase Paard, Ster Hippique en de vertrouwde #JumpingSMS wel terug te bespeuren op de agenda.