Nog enkele plaatsen vrij voor de springstage bij Anouch Danneels!

Nog enkele plaatsen vrij voor de springstage bij Anouch Danneels!

Nog op zoek naar de ideale springtraining om je vakantiedagen door te brengen? Look no further! Er zijn nog enkele plaatsen vrij tijdens de stage bij Anouch Danneels van op 2, 3, 4 augustus & 25, 26, 27 augustus! 


De 3 daagse springstage bestaat uit variërende trainingen waar de focus ligt op jouw rijtechnieken als ruiter en de springtechniek van je paard. Je krijgt 2 rijlessen per dag. Daarnaast heb je theorielessen en interactieve opdrachten betreffende de springsport. Tijdens de springstage doen we nuttige en uitdagende oefeningen om behendiger te worden in het springparcours en een echte combinatie te vormen samen met je paard. We werken aan de houding en techniek van ruiter en paard, het inschatten van de juiste afstand, ritmisch galopperen, temposchakelingen voor controle, gymnastisch werk en andere belangrijke zaken om sprongen vooruit te maken in je volgende springparcours. Deze springstage is gegarandeerd een leerzame ervaring en een ideale voorbereiding op je springwedstrijden!

- 3 daagse springstage van 9u tot en met 18u30

- Inclusief lunch, 4-uurtje en drinken Inclusief overnachting pony/paard, hooi, krachtvoer en stalbedding inbegrepen

- 2 rijlessen per dag, theorieles, performance training ruiter, oefenwedstrijd, …

- Geopad buitenpiste 50m x 70m en binnenpiste

- Privé accommodatie voor de springstage

- Locatie: Sint-Niklaas Datum 2, 3, 4 augustus & 25, 26, 27 augustus

- Prijs: op aanvraag!

Bekijk zeker de reviews op de website van vorige enthousiaste deelnemers. Meer informatie en inschrijven kan via WhatsApp: +32470846630 Of e-mail anouchdanneels@hotmail.com