Nieuwe samenwerking stoeterij HIDALGO /VIA NOVA EQUINE

Nieuwe samenwerking stoeterij HIDALGO /VIA NOVA EQUINE

Stoeterij Hidalgo, HORSE CARE SOLUTIONS, is gevestigd te Adegem (Maldegem) op een boogscheut van Brugge, Gent en Knokke-Heist. Op Hidalgo streeft een jong en dynamische team, broer en zus, naar de ultieme ervaring, beleving en perfectie op vlak van fokkerij, pensionstalling, training en revalidatie.

Om de training, revalidatie en algemene gezondheid van uw paard nog beter te garanderen, ontstaat vanaf januari 2024 een nieuwe samenwerking tussen Hidalgo Horse Care Solutions en Via Nova Equine, dierenkliniek in Bree. Met een doorgedreven specialisatie en kennis op vlak van orthopedie, sportgeneeskunde en revalidatie zullen dierenartsen van Via Nova Equine een vaste dag (woensdag) aanwezig zijn op Hidalgo om hun diensten aan te bieden zowel voor interne als externe klanten.

Vanaf heden kunt u terecht bij Hidalgo Horse Care Solutions in Maldegem voor de orthopedische begeleiding van uw paard (inclusief radiografie, echografie, endoscopie en shockwave therapie). Ook aankoopkeuringen, kreupelheidsonderzoek en pees-en gewrichtshandelingen worden ter plaatse aangeboden. Algemene diergeneeskundige zorgen worden natuurlijk aangeboden.

Op die manier kan de correcte revalidatie van uw paard op de voet gevolgd worden en kan de focus gelegd worden op preventieve zorg in plaats van curatieve zorg.

Met Via Nova versterkt Hidalgo Horse Care Solutions haar ambitie om een revalidatie- en trainingscentrum uit te baten waarbij de gezondheid van het paard primeert.

Een gezamenlijke passie voor het bevorderen van het welzijn van het paard, met aan de kern van de samenwerking het streven naar het hoogste niveau van well-being én prestaties op maat van de klant, kunnen we in Vlaanderen en deels ook in Nederland uitkijken naar een boeiende toekomst in de paardensport.