Nieuw jong bloed voor de springpaardenfokkerij. "Zeker een goede link tussen fokkerij en sport!"

Nieuw jong bloed voor de springpaardenfokkerij. "Zeker een goede link tussen fokkerij en sport!"

De Belgische paardenfokker, Jorgé  Magarino breidt zijn fokkerij uit met een Zangersheide gekeurde hengst. "Fokkerij en sport gaan hand in hand," vertelt Magarino. "Dat is ook de reden waarom ik sterk geloof in het exploiteren van een eigen hengst."

Met de komst van nu 4 jarige Hardwell WM Z (Halifax van het Kluizebos x Cornet Obolensky) is de stap gezet. Hardwell combineert goede reflexen met voorzichtigheid en vermogen, dat is waar je naar op zoek bent in de fokkerij," licht Jorge toe. Hardwell WM Z is goedgekeurd voor Studbook Zangersheide. En zal verder opgeleid worden door mijn vriendin Nadieh Plegt. 

"Door in deze knappe vos hengst te investeren hoop ik de connectie tussen fokkerij en sport te vergroten. Ik geloof hard in het gericht fokken voor de sport. Zo ontwikkel je immers de paarden van de toekomst. Dat vereist niet alleen kennis van de merrie(s) maar ook kennis van de hengst."

Fokkerij is een belangrijke afdeling van mijn bedrijf geworden.


Door mijn eigen fokkerij meer en meer te betrekken in mijn bedrijf wil ik echter wel verzekeren dat de kwaliteit van de paarden die ik verhandel gegarandeerd is. Hardwell WM Z gaat niet alleen extra kwaliteit brengen in de fokkerij , met zijn mooie aftekeningen en veel wit brengt hij ook nog eens extra kleur !! 

Meer info , Dekgeld en dekvoorwaarden over Hardwell WM Z: jorgemagarinohorses.com