Niet vergeten! BHT online veiling nog steeds open

Niet vergeten! BHT online veiling nog steeds open

De veiling van Belgian Horse Trading staat nog steeds open. Aangezien het een online veiling is, zijn er zeker aan alle Coronamaatregelen voldaan en moet je dus zelfs je zetel niet uit om je volgende paard of pony aan te schaffen! 

Er is ook gedacht aan iedereen die toch zijn twijfels heeft met paarden op video kopen: 

"Als het fysiek mogelijk is, mag een ruiter - na aankoop en binnen redelijke tijd - het paard of pony  in kwestie nog  komen testen. Normaal moet je op voorhand zeker zijn dat het gevoel goed zit, nu wordt er achteraf die extra garantie ingebouwd. Daarom hebben we voorzien dat de paarden tijdens deze periode gestald blijven bij ‘Stal Ceulemans – Dwerse Hagen’. Mocht na aankoop blijken dat er toch geen 'klik' is tussen paard en ruiter, gaan we op zoek naar een vervanger, of wordt de verkoop geannuleerd."

In het verleden zijn er – zonder problemen – al heel wat paarden verkocht, die op voorhand niet werden geprobeerd.  Voor andere kopers (die de  paarden wensen te kopen zonder ze op voorhand te proberen), zou de onzekerheid van transport nu een probleem kunnen zijn.   Ook daar zijn er oplossingen: hiervoor werken we uiteraard samen met European Horse Services, als een betrouwbare partner in logistiek/quarantaine.  Er is nu overleg vanuit heel wat landen met hen, om te kijken of een aangekocht paard of pony nog kan of mag vertrekken, en aan welke condities.

Klik hier voor de collectie