Nationaal ponytoernooi LRV: “De selecties zijn gekend!’’

Nationaal ponytoernooi LRV: “De selecties zijn gekend!’’

Het is zover! De selecties voor het Nationale ponytoernooi zijn bekend. Na de Provinciale kampioenschappen, waarvan voorbije zondag de laatste gereden werden, was het voor vele ponyruitertjes nagelbijtend afwachten… Maar nu weten ze dus of ze komende zondag, 26 september 2021, mogen aantreden op het Nationaal ponytoernooi te Westrode. Dit jaar georganiseerd door LRV De Levade uit Nieuwenrode.

Het toernooi wordt één groot feest! Niet alleen voor de ruitertjes, maar ook voor de bezoekers. Voor de kinderen wordt een heus animatiepark voorzien met onder andere springkastelen, een blote-voetenpad, een go-cartparcours en een kinderboerderij”, vertelt de organisatie enthousiast. Ook aan de ‘grotere’ kinderen is gedacht: “Er zal nl een elektrische Avant kniklader kunnen getest worden op een parcours. Volwassenen kunnen dan weer hun hart ophalen in het promodrop met verschillende standen. Zo zullen de liefhebbers van onder andere oldtimers en (sport)wagens, camionettes en trailers, wellness en jacuzzi’s én natuurlijk de paardensport zeker in één van de standen terecht kunnen.

Wil je meer weten over het event of de praktische richtlijnen ervan (grondplan terreinen, planning,…)? Volg LRV De Levade dan op de website www.delevade.be , facebook en instagram waarop de info steeds up to date zal zijn. Ook zijn er nog tal van win – acties via hun social media op komst!

Op het toernooi zelf zal er ook nog een WINTEC ZADEL verloot worden onder de bezoekers!

Je leest het goed, het toernooi wordt hét event van het jaar voor ponyrijdend Vlaanderen.

Meer info? KLIK HIER