Marthe Heudens nieuwe wedstrijdamazone van Marc Van Dijck en Gilles Thomas. "Echt blij met deze opportuniteit!"

Marthe Heudens nieuwe wedstrijdamazone van Marc Van Dijck en Gilles Thomas. "Echt blij met deze opportuniteit!"

De Belgische amazone, Marthe Heudens is klaar voor een nieuwe uitdaging bij ... Gilles Thomas en Marc Van Dijck. Heudens draait de bladzijde in haar boek om en wordt de nieuwe amazone bij Stal Nieuwenhof. "Marc had mij op een avond gebeld. Hij had vernomen dat ik een nieuwe uitdaging zocht. En stelde me voor bij hen te komen werken."

Concreet zal Heudens naast Gilles Thomas de paarden bij Marc Van Dijck op wedstrijd uitbrengen. "Mijn focus zal voornamelijk nationale en internationale wedstrijden zijn. Ik hoop dat ik echt kan doorgroeien in het team en de jongere paarden mooi kan klaarstomen voor Gilles."

"Echt twijfelen heb ik niet moeten doen. Ik zie deze nieuwe uitdaging als een perfecte leerschool gaande van management tot training. Er is immers veel meer om te leren dan enkel paardrijden! Verder ben ik ervan overtuigd dat de warme sfeer op stal gewoon motiveert om jezelf beter te maken." Heudens werkte eerder voor JV Horses en sprong er voornamelijk op een internationaal niveau.

Ook Hengsten

"Ik zal ook Super Star, een jonge hengst, aan de start brengen tijdens de hengstencompetitie. Zelf is het debuut van de wedstrijdsamenwerking gepland tijdens de CSI2* tijdens Jumping Mechelen."

In haar antwoord uit de amazone alvast haar dankbaarheid aan Marc Van Dijck voor de kans.