MaJa Horse Auction presenteert breed scala aan springpaarden in nieuwe Mei Editie

MaJa Horse Auction presenteert breed scala aan springpaarden in nieuwe Mei Editie

Van 22 tot 24 mei zal de tweede editie van de veiling van MaJa Horse Auction plaatsvinden, het nieuwe online veilingplatform in Duitsland. MaJa Sport Horse Auction wil zijn klanten een selectie van hoogwaardige paarden aanbieden, waaronder jonge springpaarden, ervaren Grand Prix-paarden, amateurpaarden en hunters.

Een collectie van 9 paarden van 4 tot 11 jaar oud: amateurpaarden, zevenjarige jonge paarden, hunters en een tienjarige die op 1,45 m FEI-niveau concourt. Alle paarden worden klinisch onderzocht en hebben een volledige set röntgenfoto's, inclusief van de rug en de nek.

Maak van de gelegenheid gebruik om een afspraak te maken voor een proefrit of neem contact op met het veilingteam voor alle informatie over de paarden.


Unico: Ruin -  7 jaar - United Touch S x Lamoureux I


Afkomstig van waarschijnlijk de meest bekende en indrukwekkende hengst "United Touch S", is deze 7-jarige ruin sportief van type met veel uitstraling en gemak. Zijn moeder "Liberty" was ook succesvol op 1,45 m.

O`Malley Van De Bucxtale: Ruin - 10 jaar - Coriano Z x For Pleasure



Winnaar op 1,40 m en geplaatst op 1,45 m FEI-niveau. Hij is de ideale partner voor een ambitieuze amateur. De moeder van "O'Malley", "Jella Ariane VD Bucxtale", is de volle zus van het succesvolle 1,60 m paard "Hello Forever" onder het zadel van Scott Brash.

Anna's: Ruin -  8 jaar - A La Carte NRW x Polidiktus v.d. Helle



Deze ruin, vernoemd naar de dochter van de fokker, overtuigt door zijn vriendelijke karakter, zijn model op de parcours en zijn stijl. Hij toont zich zeer evenwichtig, met een gemakkelijke verbinding en handverandering. Anna's heeft zijn kwaliteiten bewezen tot op 1,30 m.

Caleya: Merrie -  11 jaar - Chambretto GT x Contendro I



Een soepele en ritmische galop, bijna onverslaanbaar, biedt elke ruiter een perfecte basis voor springwedstrijden. De kwaliteit, het hart en de solide wendbaarheid van "Caleya" vergemakkelijken het succes. De directe moeder van Caleya, "Anke", gaf ook geboorte aan "Cachassinis Boy" (1,45 m) en de springer "Askala" (1,50 m).


Praktische informatie

Bekijk hier de catalogus