Het nieuwe concept Horse Lounge

Het nieuwe concept Horse Lounge
IMG-20130403-WA0000De vroegere paardenwinkel Horseland in Aalst werd recent omgedoopt tot Horse Lounge. Niet enkel de naam is veranderd, Horse Lounge staat voor een geheel nieuw concept. Het is een winkel die tevens dienst doet als displayruimte.

De eerste indruk die je krijgt bij het binnenstappen is een open, moderne ruimte. In tegenstelling tot traditionele winkels waar je overwelmd wordt door een massa materiaal waaruit het moeilijk kiezen is, biedt deze open ruimte een rustige sfeer die het shoppen aangenamer maakt. Aan de muren hangen kunstwerken, zowel oudere als moderne portretten van paarden. Er is ook een gezellige aparte ruimte, waar je even kan rusten of waar de mannen kunnen wachten tot hun shoppende vrouwen uit de kleedkamer komen, of vica versa. Deze rustruimte ligt op een verhoogje en de vloer is bedekt met een warme parketvloer. Er staan een paar sofa’s met in het midden een tafeltje in een leuk design. Op de wit gekalkte muren hangen moderne foto’s van paarden.

Wat bijzonder opvalt, is dat men per product op slechts één merk beroep doet.
Zo vind je er een hele muur vol met Dyon hoofdstellen en een andere muur behangen met Kep helmen; vooral deze laatste trekt direct je aandacht bij het binnenkomen.
Er is ook een aparte ruimte met enkel Léon kledij. De twee paskamers zijn gescheiden door een lange spiegel. Voor de dekens gebruiken ze het merk Trust en Leon. En als zadelmerk hebben ze gekozen voor Erreplus, een nieuw zadelmerk op de markt!

Horse Lounge heeft een prachtig gezellig interieur. Misschien is het wel iets te chique voor het brede publiek, maar dat past bij het concept displayruimte. De winkel zal niet snel dichtslibben van het volk, wat meer comfort garandeert tijdens het shoppen.
Dit nieuwe concept wordt vast een topper!

Bron: Equnews.be
Foto: Equpics.com