De zomer van Pikeur en Eskadron

De zomer van Pikeur en Eskadron
De zomer nadert, dit wil zeggen dat de nieuwe collecties er aan komen!
De zomercollectie van Pikeur is zoals altijd kwaliteitsvol met leuke zomerkleuren, dit jaar vooral pastelkleuren. De rijbroeken van Pikeur krijgen een nieuwe look, het hele zitvlak is nu de grip. Dit zorgt ervoor dat de broeken elastischer zijn, grip geven en er nog prachtig uitzien.

broekPikeur heeft ook een gloednieuwe print voor rijbroeken, genaamd Badira. De print is gebaseerd op bloemen en bestaat dus uit vele kleuren. Of dit een nieuwe rage wordt, is de grote vraag.
Voor de competitie is er een nieuw soort t-shirt met een lintje rond de buik. Het ziet er mooi uit, maar is het wel praktisch?

Voor de mannen is er geen opvallende nieuwe trend, wel prachtige kleding zoals altijd.
Eskadron heeft voor onze paarden weer een mooie collectie klaar liggen. De kleuren die Eskadron koos voor deze zomer zijn blauw, geel, rood en bruin.

De Next Generation Limited Edition blinkt weer enorm uit! Voor de paarden heb je enerzijds artikelen met een gespikkelde look, dit geeft een leuk effect. Anderzijds zijn er ook leuke dekens en dekjes met een dikke splash op in het roze of geel. Bovendien zijn er dekens en dekjes met originele strepen erop. Voor de Britten of Verenigd Koninkrijk-fans is er een leuk paardendeken met de Engelse vlag op. Met Next Generation zet Eskadron zich altijd in de kijker, vooral voor de jeugd.

Het is dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen in de catalogus!
spikkel 2