10 redenen waarom het niet erg is dat de herfst er weer aan komt

10 redenen waarom het niet erg is dat de herfst er weer aan komt
Met veel verdriet nemen we afscheid van de zomer. Onze lange avondwandelingen op het strand of de vroege dauwwandelingen in het bos om de dazen te slim af te zijn, we zullen het missen! Maar we moeten ook toegeven dat de herfst helemaal niet zo vervelend is. We blijven België en in de zomer kunnen we ook genieten van een paar natte buien met gemiddelde temperaturen van 16°.

Het seizoen van de regenachtige dagen en de uitvallende blaadjes heeft ook zijn leuke kanten. Hieronder hebben we er een tiental op een rijtje geplaatst.

 

  1. Fall fashion!
    Hoe je het ook bekijkt de basic kleuren in een ruiterlijn blijven: bruin-zwart-grijs en blauw, herfstkleuren dus.

  2. Verstop jezelf niet langer…
    Koudere temperaturen vragen om meer kleding. In de herfst kun je meer dragen dan een shortje en een t-shirt. Hellow dessert bey bey fruitsalede! (we rijden er dat morgen wel weer af)

  3. Fireplace
    Na een leuk herfstritje duffel je je trouwe viervoeter in zijn dekentje en vergeet jezelf niet! Neem plaats voor de open haard of kachel met een kopje thee of warme chocomelk. Cosy time ten top

  4. Restyle je zadelkamer
    Je zult meer tijd binnen gaan doorbrengen, dus shoppen voor nieuwe snufjes is weer helemaal toegestaan!

  5. Je hoeft niet meer verdrietig naar buiten te staren
    Je kent het wel, een lange dag at the office terwijl het buiten prachtig weer is. Het enige waar jij aan kan denken is een ritje te paard of je viervoeter verwennen met een frissende douche. Dit is volledig voorbij! Het is buiten net zo triest als binnen.

  6. Buiten is het prachtig.
    De blaadjes vallen van de bomen en veranderen in alle mooie herfstkleuren. Een wandeling door het bos is prachtig in de herfst.

  7. No filter
    Selfie met je viervoeter kan nu zonder filter, de natuur doet zijn werk goed in de herfst!

  8. Winter-wedstrijd-seizoen
    Voor de ruiters die niet de hele dag naar Netflix willen kijken. Geen nood, wedstrijden genoeg in de winter! Wees je concurrent voor en oefen, oefen, oefen!

  9. Regenlaarsjes
    Ook deze herfst kan je uw favoriete en gekleurde laarsjes terug uit de kast halen. Het mesten van je stallen doe je immers graag in stijl!

  10. Q-time
    Zie het scheren van je edel ros niet als een lastig karweitje maar als Q-time. Dit schept immers een band. Je paard moet je vertrouwen met zo een akelige machine en je “vaste” hand!