Larissa Pauluis blijft beste Belgische in Wereldranglijst

Larissa Pauluis blijft beste Belgische in Wereldranglijst

Met de resultaten van het CDI4* Sentower Park nog te verwerken behoudt de Duitse amazone, Jessica Von Bredow-Werndl haar koppositie in de FEI Wereldranglijst. Met 3113 punten neemt de amazone met TSF Dalera BB een ruime voorsprong op de nummer twee.

Charlotte Dujardin zakt één plaatsje naar plek drie en geeft zo de tweede plaats prijs aan de Deense amazone, Cathrine Dufour (Bohemian). Charlotte Dujardin volgt met Gio op de derde plaats.

Zowel Isabell Werth (Weihegold OLD) als Carina Cassoe Krüth (Heiline's Danciera) houden stand op een respectievelijke vierde en vijfde plek in de ranking.  De Duitse voormalige nummer één, Isabell Werth staat bovendien ook nog op de zesde en achtste plaats in de top tien van de wereld. 

Larissa Pauluis beste Belgische

De LJ-Leathers -amazone, Larissa Pauluis blijft de beste Belgische amazone met haar Olympische troef, Flambeau. Op plaats 67 is Pauluis de voortrekker van de Belgen. Domien Michiels volgt op een 71e plaats terwijl ook Laurence Vanommeslaghe haar positie in de top 100 houdt, thans zakt van plek 68 naar plaats 75.

Klik hier voor de ranking