Koen Vereecke is niet te stoppen in Moorsele

Koen Vereecke is niet te stoppen in Moorsele
In Moorsele is er geen stoppen aan de voormalig Belgisch Kampioen, Koen Vereecke. Vereecke haalde opnieuw de spotlights naar zich toe in de 1.40m Kleine Cup Grote Prijs. Op de rug van de BWP-hengst, Glasgow (v. Toulon) klokte Vereecke foutloos af in 42,64 seconden.

In totaal hielden acht combinaties het barrage parcours foutloos. Als enige bleef Vereecke onder de chrono van 43 seconden. Tom Sneppe volgde op de tweede plaats met de achtjarige Kismet van de Lentakker (v. Lordanos). Het duo bleef in 43,27 seconden nipt voor op Philippe Vandoorne met Jessie Van Maerle.

Leslie Goethals (Car Love Epona B) en Giovanni Quaghebeur (Jorre s Faire) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook de 1.25m rubriek viel ten prooi van Vereecke. Op de rug van de 10-jarige Bonnie Prince Charlie -zoon, Igor hield Vereecke de timer onder de 64 seconden en bleef zo net geen drie seconden voor op Ines Aoufi met Catch Me des Flaches (v. HH Radco). Nicolas Florizoone vervolledigde het podium met Filou.

In de 1.15m proef hield Paris Vandousselaere de concurrentie achter zich. Op de rug van Caramel van de Wijngaardhoeve (v. Chellano Z) bleef Vandousselaere voor op Thibaut Be Haegel met Ugo du Manoir de Clavier en Juliette Buyse met Cargo Z.

Thibault Be Haegel en zijn Ugo haalden de overwinning in de 1.05m proef.
Klik hier voor de resultaten