Johan Reners (HTI): “Paarden moeten zich ook tijdens het transport comfortabel en gelukkig voelen”

Johan Reners (HTI): “Paarden moeten zich ook tijdens het transport comfortabel en gelukkig voelen”


Ben je op zoek naar de ideale transportfirma om je paarden veilig naar bijvoorbeeld de Sunshine Tour te brengen? Dan ben je bij Horse Transport International aan het juiste adres. “We merken dat er meer en meer vraag is naar het transporteren van paarden en daar spelen we met ons bedrijf handig op in”, aldus Johan Reners van Horse Transport International, kortweg HTI.


Horse Transport International is een transportbedrijf gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoer van paarden. “We zijn actief in de Benelux, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Polen, Scandinavië ,…”, vertelt Johan Reners van HTI.

“Onze klanten komen naar ons omdat ze op zoek zijn naar een betrouwbare partner om hun paarden aan toe te vertrouwen. Niet elke ruiter heeft een C-rijbewijs, een grote vrachtwagen of de tijd om zelf zijn paarden doorheen Europa te vervoeren. Bij HTI willen we onze klanten helpen om hun paarden toch op tijd, veilig en op een professionele manier naar de gewenste locatie te brengen. Binnenkort vertrekt onze vrachtwagen bijvoorbeeld naar Oliva. Op dat transport zijn nog 5 plaatsen vrij, laat Johan Reners nog weten.

Een snelle blik in de nieuwe vrachtwagen voor acht paarden leert dat de paarden van het grootste comfort kunnen genieten tijdens het transport. “HTI wil paarden niet enkel op een veilige manier van punt A naar punt B brengen, comfort is ook één van onze ‘stokpaardjes’. Paarden die een lange reis moeten maken, moeten zich gedurende het hele transport goed en comfortabel voelen en daar zien we dan ook op toe. Gelukkige paarden resulteert immers in gelukkige klanten en daar kunnen wij als bedrijf ook enkel maar blij van worden”, besluit hij.

Voor meer informatie kan je terecht op de websiteFacebookpagina of Instagrampagina