Immo in de kijker: luxueuze villa met paardenaccomodatie in Oostrozebeke

Immo in de kijker: luxueuze villa met paardenaccomodatie in Oostrozebeke

Hebben de verschillende lockdowns je doen inzien dat je dringend aan een nieuwe woning toe bent maar heb je het ideale pand nog niet gevonden? Drop everything you're doing want HippoHomes heeft precies waar je naar op zoek bent! 

Dit idyllisch gelegen domein van bijna 9ha bevindt zich tussen Deinze, Tielt en Waregem in een rustige buurt, maar met een goede verbinding naar de grote uitvalswegen zoals de E17 en het centrum van Oostrozebeke. De kwalitatieve woning werd gebouwd tussen 2006 – 2009 en is voorzien van een zeer hoge afwerkingsgraad met o.m. duurzame materialen zoals natuursteen, marmer en eiken parket, ingebouwde kasten en maatwerk, geïntegreerd geluidssysteem, domotica, warmtepomp, etc. In 2019 werden ook nog zonnepanelen toegevoegd.

Het gelijkvloers heeft een ruime inkom/traphal met vestiaire en toilet en geeft toegang tot de charmante eetkamer met eiken parket, die een prachtig zicht heeft op de achterliggende weiden en buitenpiste. Links daarvan is de lichtrijke woonkamer, eveneens op eiken parket en rechts bevindt zich de monumentale leefkeuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en beschikt over bijvoorbeeld een cooker en een bruiswater keukenkraan. Er is ook een grote Amerikaanse ijskast. De bijkeuken is voorzien van ingemaakte kasten en u vindt er ook een bijkomende oven. De keuken heeft ook een direct zicht op de stallen.


Klik hier voor meer foto's en informatie