Immo in de kijker: gerenoveerde hoeve met paardenstallen op 3,5 ha

Immo in de kijker: gerenoveerde hoeve met paardenstallen op 3,5 ha
Ben je nog op zoek naar de ideale hoeve om met je paarden te vertoeven. Misschien heeft Immofluisteraar wel de ideale woning voor jou in aanbieding. 



Hoeve Megusta werd gerenoveerd in 2015 en bestaat uit een woning, een vakantie verblijf en een paardenaccommodatie met een totale oppervlakte van 3,6 ha. De eigendom is gelegen te Vlimmeren en is makkelijk te bereiken via de E34 (Antwerpen-Eindhoven). Het geheel bevindt zich vlakbij de Lilse bergen en biedt ideale wandelmogelijkheden.

De paardenaccommodatie beschikt over een verlichte buitenpiste van 30m x 60m, voorzien van een opstapplatform voor mensen met een beperking, een schuur met 6 stallen en zadelkasten en 2 buitenstallen. De omheinde weides zijn eveneens voorzien van schuilstallen. Verder is er nog voldoende ruimtes voor opslag.

De woning is ingedeeld als volgt: een inkomhal met een gastentoilet , een open leefruimte met houtkachel en volledig geïnstalleerde leefkeuken, een aparte berging, een douche kamer en een wasplaats. De eerste verdieping werd ingericht met 2 slaapkamers, een badkamer met bad, wastafel en toilet, en een bureau. Op de 2de verdieping bevindt zich de masterbedroom met dressing.

Het vakantieverblijf bestaat op het gelijkvloers uit 2 appartementen, beide voorzien van een leefruimte met kitchenette, een badkamer en 2 slaapkamers. Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en 2 sanitaire blokken met douche, lavabo en toilet aanwezig. Verder is er nog een polyvalente ruimte die gebruikt werd voor feesten en voorzien is van een industriële keuken en sanitair.


Klik hier voor meer informatie