Hoogtepunt na hoogtepunt kleurt deze week de agenda in Beervelde...

Hoogtepunt na hoogtepunt kleurt deze week de agenda in Beervelde...

Zowat alle ruiters zijn bekend voor de SMS League. Recent werden nog de laatste team ruiters bekend gemaakt. Nu donderdag staat in Beervelde de aftrap van dit concept op de agenda.

De eerste editie van #JumpingSMS Beervelde wordt er alvast ééntje om in te kaderen. Terwijl de organisatie nog volop bezig is met de opbouw staat het programma volledig volzet. Op de agenda alvast enkele hoogtepunten.

Op woensdag avond strijden de Queens tegen elkaar voor de overwinning. De winnaar gaat aan de haal met een knap natura pakket van ruim 1.000 euro.In totaal wagen 85 Queens het om het SMS kroontje te dragen.

Op donderdag staat de eerste manche van de SMS League op de agenda. Rond 19.00 uur gaan de teams van start in deze competitie. Negen teams zullen het tegen elkaar opnemen voor de ogen van het publiek. Toegang is gratis !

Vrijdag avond zal Danny Van Es zijn overwinning van de SMS Grand Slam in Ternat proberen verzilveren met een tweede Grand Slam overwinning. Ongeveer 45 overige duo's zullen hem het vuur aan de schenen leggen en azen om hen Grand Slam avontuur te starten.

Zaterdag is het uitkijken naar de 15 combinaties aan de start in de Masters rubriek. Na de HROV SMS Grand Slam, waar een Wildcard voor het Flanders Horse Event wordt geschonken, zullen 15 duo's ronde na ronde strijden over voor de hoogste overwinning.

Zondag staat dan weer de jeugd centraal. Na enkele pony rubrieken wordt de eerste winnaar van de Beker voor de Jeugd bekend gemaakt.

Alle informatie: KLIK HIER