Hippisch Centrum Massenhoven: "We kunnen terug organiseren terwijl we op zoek gaan naar gemotiveerde overnemer."

Hippisch Centrum Massenhoven: "We kunnen terug organiseren terwijl we op zoek gaan naar gemotiveerde overnemer."

Het Hippisch Centrum Massenhoven is één van de kloppende harten van de indoorwerking en regionale springsport in het Antwerpse. De afgelopen maanden leek het erop dat het centrum via een openbare verkoop zou verkocht worden. Echter is dit niet langer het geval. "We hebben de continuïteit kunnen verzekeren," klinkt het opgelucht bij eigenaar Pierre Bliekendaal.

"Gezien mijn leeftijd heb ik wel gevraagd aan hippisch vastgoedexpert, Hippique.immo, een nieuwe eigenaar te zoeken. Bij voorkeur een dynamische overnemer die de opportuniteiten van het complex ten volle zal benutten."

Opnieuw wedstrijden

Ondertussen plant Bliekendaal de sport terug op te starten in het hippisch centrum. "We willen op korte termijn de sportruiters opnieuw verwelkomen en beogen binnenkort enkele trainingsdagen en wedstrijden te organiseren. Zolang we de sport centraal kunnen zetten willen we dat blijven doen."

Het team van Hippique.Immo is ondertussen volop gestart met de nodige administratie. "We willen een geschikte - passionele - overnemer zoeken voor het centrum. We zijn alvast vereerd dat we de kans krijgen dit prachtig complex aan een gelukkige nieuwe eigenaar te mogen verkopen."