Hengstenspotlight: Replay van't Paradijs

Hengstenspotlight: Replay van't Paradijs

Replay van't Paradijs is wat ze noemen een echte eye-catcher. Deze indrukwekkende vosse hengst is een Bamako-zoon uit Jeunesse van't Paradijs (Emerald van't Ruytershof x Heartbreaker) en is in 2020 goedgekeurd voor het BWP stamboek. 


Als u Replay ziet springen ziet u overduidelijk het vermogen van Bamako terug. Het karakter van Emerald heeft Replay een een uitstekende mentaliteit gegeven. Daarnaast geeft het bloed van Heartbreaker dat erbij komt kijken nog een uitstekende extra touch aan de overvloed van kwaliteiten die deze hengst al beschikt. 

Bamako De Muze is een zoon van twee kampioenleveranciers Darco en Fragrance de Chalus die zelf op hoog niveau gepresteerd hebben. Met Karline De Brabander in het zadel sprong Bamako De Muze tot op 1.60m niveau. Aan moeders kant zien we Jeunesse van 't Paradijs die schittert in het 1.50m circuit met Petronella Andersson. Darco heeft al geen introductie meer nodig. De legendarische hengst brengt alleen maar absolute toppers voort in de sport. Replay van 't Paradijs is daar zonder enige twijfel een van. 

Voeg al deze kwaliteiten samen met het vermogen van uitstekend karakter van Replay van 't Paradijs en u heeft een topper voor de toekomst gescoord! 

Boeking via AAN DE WATERGANG

Meer info van de hengstenhouder? neem contact op! 



Bron: Equnews 

Foto: Stal Paradijs