Hengstenspotlight: Extreme 111 Z

Hengstenspotlight: Extreme 111 Z

Met deze Extreme 111 Z willen Stud 111 een extreem talentvolle jonge belofte in de spotlights zetten. Als zoon van de topper van de moment El Barone 111 Z, lijkt het erop dat hij meer dan waardige opvolger zal zijn van zijn vader. Dat technisch talent erin zit heeft hij ook al gelijk bewezen bij het begin van zijn sportcarrière met 4 op 4 foutloze omlopen in de Belgische hengstencompetitie waarmee hij zich samen met onze Gilles van Hamme Kampioen bij de 4 jarigen 2022 mag noemen. 


Daar stopt het niet bij. Ook de moederlijn is er één om van te watertanden. Moeder Bestseller 111 Z gaat van Darco zoon Bamako de Muze, via Der Senaat 111, Heartbreaker terug op de Franse wereldtopper Almé Z. Moeder Bestseller is tevens de volle zus van gekeurde hengst Hamilton (ex Bart 111 Z), de goedgekeurde Bullseye 111 Z van Joe Clee en halfzus van Massimo Duti 111 van Jan Claeys. Verder zien wij nog veel sportpaarden in deze stam die allemaal terug gaan op stam merrie Elite de la Vie (Extreme’s derde moeder)  met o.a. de 1.50 merrie Imke 111 van Abdel Said, de 1.60 springende Sex apeal 111 Z van Fransman Guillaume Foutrier en Honolulu 111 van gewezen Olympisch Kamioen Joe Fargis, om er enkele te noemen.

Extreme 111 Z is een grote en imponerende hengst die over al de kwaliteiten beschikt voor de hedendaagse topsport: hij heeft er alles in, is heel scherp op het hout, veel natuurlijke aanleg en balans, heeft heel veel bloed gecombineerd met heel veel overzicht. 

Stud 111: "We gaan hem zelf in onze fokkerij ook flink inzetten want we staan er voor 100 % achter! We zijn er van overtuigd dat Extreme 111 op veel merries gaat passen maar indien u bij uw fokmerrie maat, vermogen, en kwaliteit wil toevoegen is onze Extreme 111 Z de geknipte partner voor uw merrie!" 

Klik hier voor meer informatie 


Foto: aanvraag klant/ Stud 111